Povestea unei beri autentice


Prin îmbinarea tradiției germane de fabricare a berii cu tehnologia modernă, a luat naştere Mühlbacher, o bere blondă nepasteurizată de tip lager, de culoare deschisă, galben pai, cu o limpididate cristalină.

Specific berilor autentice tip lager, Mühlbacher este o bere uşoară și răcoritoare, cu un conținut bogat în bioxid de carbon, un perlaj fin și o savoare echilibrată, cu o nuanță plăcut amară. Aceste caracteristici o recomandă pentru orice moment al zilei, fiind însă ideală pentru terasele însorite ale verii.

O bere lager ușoară, înnobilată cu aroma hameiului Perle


O bere light, cu un extract original de 8°P și 4% alcool, ideală pentru consumatorii care preferă beri ușoare, răcoritoare, cu un conținut de alcool mai scăzut și cu un gust amărui mai pronunțat.

Realizată conform unei rețete tradiționale, berea Mühlbacher se distinge printr-un gust pur şi o aromă naturală perfect echilibrată, provenită din patru tipuri de hamei germane ce îi conferă un gust amar curat, plăcut, înnobilat apoi de aroma hameiului Perle. Perlajul este amplificat de conținutul bogat de bioxid de carbon.

Datorită maturării la temperaturi joase (sub 0°C), Mühlbacher își păstrează prospețimea şi perlajul un timp îndelungat şi după deschidere, iar datorită fermentării avansate, are și un conținut scăzut în zaharuri.

Rețeta tradițională germană, adusă la perfecțiune prin tehnologie ultramodernă


Rețetă tradițională, ingrediente naturale și inovații tehnologice pentru o bere răcoritoare cu gust deplin, nepasteurizat.

Prin utilizarea unui sistem modern de producție și îmbuteliere de înaltă calitate obținem savoarea naturală a berii Mühlbacher, reținută integral în procesul de ambalare. Linia de îmbuteliere permite eliminarea procesului distructiv de pasteurizare şi înlocuirea acestuia cu metode ultramoderne de filtrare cu membrane şi sterilizare la rece. Acestea păstrează neschimbate gustul şi aroma berii Mühlbacher şi garantează simultan menținerea prospețimii pe durate îndelungate.

Oxyproof. Garanția prospețimii


Sistemul barieră OxyProof – inovație tehnologică ce include atât capacul cât și materialul PET al ambalajului, împiedică simultan pierderea dioxidului de carbon și pătrunderea în interior a oxigenului, garantând prospețimea și savoarea berii Mühlbacher.