Giusto Natura – Pentru armonie în familie


Lansate de către Romaqua Group Borsec în 2005, băuturile răcoritoare plate din gama Giusto Natura s-au bucurat de succes imediat, brandul devenind după doar trei ani liderul, în volum, al pieței de still drinks din România.

Consumatorii au descoperit cu încântare gustul şi aromele naturale de portocale, grapefruit, vişine, ananas, fructe tropicale, banane și căpşuni, pară şi piersică, limonadă și mere verzi, apreciind totodată calitatea și savoarea deosebită a produselor.

Apă de munte și suc de fructe


Bucuria de a împărți savoarea fructelor cu întreaga familie

Secretul gustului băuturilor răcoritoare plate din gama Giusto Natura este apa pură de munte din zona Bucegi, îmbinată cu savoarea delicioasă a fructelor aromate. Intră într-o lume minunată, lumea delicioasă a fructelor aromate! Bucură-te împreună cu întreaga familie de numeroasele sortimente Giusto Natura!

Pentru siluete desăvârșite


Același gust delicios cu mai puține calorii

Varianta light a băuturilor răcoritoare necarbogazoase Giusto Natura este o gamă cu fructoză și îndulcitori, creată special pentru cei care nu vor să facă compromisuri între forma fizică și gustul delicios. Cu un conținut redus de calorii, gama Giusto Natura Light include gusturile preferate de Portocale, Tropical și Grapefruit.