Doza ta de acțiune mereu la-ndemână


Energizarea cu tonice reprezintă în zilele noastre un stil de viață pentru mulți studenți, în timpul perioadelor intense de examene, pentru cei care preferă învățatul pe timpul nopții, precum și pentru șoferii care trebuie să parcurgă distanțe importante pe drumuri aglomerate. Chiar și în cazul antrenorilor de fitness care doresc performanță și recăpătarea senzației de energie internă, energizantele au devenit o constantă în stilul lor de viață.

Rețeta unui boost de energie pentru creier și mușchi


Spre deosebire de efectul băuturilor cofeinizate care durează 1-2 ore, cel al bauturilor energizante durează 3-4 ore. Bauturile energizante carbogazoase cresc eficacitatea, putând fi consumate în orice situație: în mașină, la birou, pe drum, fără a impune o locație specială sau un tabiet de consum, cum este cazul consumului de cafea sau ceai.


Cofeina are un efect stimulator: 100 mg de cofeină stimulează activitatea mentală, iar aproximativ 200 mg cresc rezistența la efort a inimii.

Taurina este un amoni-acid care se acumulează în țesutul muscular și poate stimula mușchiul cardiac.

Carnitina contribuie la oxidarea rapidă a acizilor grași, stimulând metabolismul și reducând oboseala musculară.

Complex de vitamine și glucoză – rol în procesele oxidative și oferă energie mușchilor, creierului și altor organe vitale.

Recomandat a se consuma cu moderație

Recomandăm odihnă pentru refacerea resurselor interne ale organismului dupa terminarea efectului băuturii, precum și evitarea consumului după antrenament sportiv, pentru a preveni creșterea tensiunii arteriale. A nu se consuma de către femei însărcinate, copiii și adolescenți care au hipertensiune arterială, boli cardiovasculare, glaucom, tulburări de somn, excitabilitate și senzitivitate crescute la cofeina. A nu se amesteca băutura energizantă cu alte bături ce conțin cafeină sau alcool.

Extra protecție. Hygienic Lid Cap


Doza Giusto Elektrik Energy Drink este prevăzută cu folie de aluminiu de protecție care împiedică depunerea prafului pe partea superioară a dozei, astfel încât poți savura fără griji băutura ta energizantă.