Motor al economiei românești


Romaqua Group este o companie românească de succes, firul roșu al evoluției sale continue reprezentându-l realizarea echilibrului între aspectele socio-economice și capitalul natural.

Peste 30.000 de locuri de muncă din România au legătură cu producția și comercializarea produselor aflate în portofoliul Romaqua Group. Un loc de muncă la Romaqua Group sprijină aproximativ alte 17 locuri de muncă în domenii de activitate conexe precum: agricultură, utilități, transporturi, producție de echipamente și ambalaje, servicii, media și advertising.

Romaqua Group asigură locuri de muncă pentru aproape 70% din forța de muncă din localitatea Borsec; cel puțin un membru al fiecărei familii este angajat al companiei.

Obiectiv. Exploatarea sustenabilă a izvoarelor de apă minerală


„Apele minerale sunt limpezi și minunate la gust când sunt băute din căușul palmelor, și în genunchi la izvor.”

Vasile Alecsandri
Grija față de protecția resurselor de apă minerală naturală reprezintă un obiectiv major al companiei Romaqua Group.
Exploatarea izvoarelor de apă minerală naturală se realizează, chiar si în condițiile unei cereri ridicate, la un nivel optim, fără a epuiza resursele disponibile și fără a distruge mediul, deci fără a compromite capacitatea de a satisface nevoia de apă de calitate a generațiilor următoare.

Cea mai performantă tehnologie la nivel mondial


24 linii complete de producție și îmbuteliere - capacitate totală de peste 1 miliard de litri pe an.

Tehnologiile Romaqua Group pentru producția de ambalaje PET și îmbuteliere formează 17 linii complete, cu o capacitate totală de îmbuteliere de peste 1 miliard de litri pe an.

Fabrica de bere de la Sebeș - Investiție Greenfield, cu cea mai nouă tehnologie disponibilă la nivel mondial.

Investiția realizată la Sebeș a fost inaugurată în luna mai a anului 2008 și este un proiect greenfield ce înglobează cele mai noi tehnologii la nivel mondial, fiind una dintre cele mai moderne fabrici de bere din lume. Tehnologia germană de producţie şi îmbuteliere utilizată cumulează integral, pentru prima oară într-o singură fabrică, cele mai noi procese de producţie precum şi tehnologia cea mai avansată.

Satisfacția consumatorilor


Consumatorul este și va fi permanent în centrul atenției companiei Romaqua Group. Tot ceea ce se produce și îmbuteliază trebuie să fie în deplin acord cu nevoile, dorințele și gusturile consumatorilor. Noi variante de produs, noi sortimente, noi ambalaje sunt dezvoltate permanent pentru a fi cât mai aproape de consumatori.

Stakeholderi


Clienți, parteneri, acționari, angajați, comunități locale, instituții de reglementare reprezintă părți integrante din mediul de lucru al companiei Romaqua Group, interesele fiecărei părți fiind atent luate în considerare.