Savoarea integrală a unei beri nepasteurizate


Albacher este o bere Premium Lager, produsă din ingrediente naturale: apă, malț, mălai şi hamei. Realizată conform unei rețete tradiționale germane, berea are un caracter unic şi distinct, exprimat printr-un gust pur şi o aromă naturală perfect echilibrată, o bere uşoară pe care o savurezi oricând cu plăcere.

Berea Albacher este o bere proaspătă, nepasteurizată, filtrată la rece, folosind tehnologii de ultimă oră. Este o bere vie, ce își păstrează caracterul. Datorită fermentării la temperaturi joase, dioxidul de carbon este persistent, berea menținându-şi prospețimea şi perlajul un timp îndelungat şi după deschidere.

Albacher Premium.

Ingrediente naturale, rețetă autentică din familia berilor German Helles, combinate cu cea mai modernă tehnologie, pentru a-ți răcori mintea

Cu un extract original de 11 °P si 4,8% alcool, berea Albacher este o bere nepasteurizată, de tip premium lager în stilul German Helles, cu o culoare deschisă, galben pai și cu o limpididate cristalină. Are un grad mediu de amareală, formată din aroma a patru tipuri de hamei germane, cu gust amar curat, plăcut, innobilat de aroma hameiului Perle.

Savoarea, corpolența si plinătatea berii sunt medii, cu nuanțe aromă provenite din malțul tip Pilsen și prin balansarea aromelor de malț și hamei. De asemenea, se distinge printr-un gust perlat, datorat conținutului ridicat de bioxid de carbon. Aroma unică a berii Albacher este obținută prin îmbinarea ingredientelor naturale și a tradiției autentice germane cu cea mai modernă tehnologie de producție și filtrare.

Albacher Winter

O bere specială tip Helles Bock, produsă din malț, pentru a da savoare sărbătorilor de iarnă

Cu un extract original de 16 °P si 7 % alcool, Albacher Winter este o bere nepasteurizată și microfiltrată la rece, tip Helles Bock sau European strong lager, de culoare galben intens, auriu inchis pai, cu o limpididate cristalină. Spre deoasebire de Albacher Premium, sortimentul Albacher Winter, este fabricat din malț, după o rețetă germană, fiind o bere de sărbători, corpolentă, bogată în extract şi alcool, ideală pentru consum în sezonul rece.

Albacher Winter are un grad mediu de amăreală și o aromă curată, florală, datorată unui mix special de 4 tipuri de hamei germane. Notele profunde, bogat nuanțate, provin din cele 3 tipuri de malț folosite, la care se adaugă o ușoară impresie dulceagă datorată unui tip special de hamei adăugat chiar înaintea fermentării.

Albacher de Paști

Efervescența primăvăratică a unei beri tip Bavaria Pils, cu note proaspete de hamei

Cu un extract original de 12°P și 5,2% alcool, Albacher de Paști este o bere nepasteurizată, tip Bavaria Pils, de culoare galben deschis, cu o limpididate cristalină datorată microfiltrării la rece. Fabricată in jurul Paștelui, este o bere corpolentă, moderat hameiată, cu o aromă distinctă de hamei și un caracter efervescent datorat conținutului ridicat de bioxid de carbon. Nota amară, echilibrată cu aroma de malț, provine din cele patru tipuri de hamei germane. Acestea dau berii un gust amar curat, echilibrat, iar spuma savuroasă desăvârșește buchetul de hamei.

Albacher Radler

Creată pentru bărbați, adorată și de femei; un mix proaspăt și revigorant, pentru momentele de relaxare ale sezonului estival

Albacher Radler este mixul perfect dintre prospețimea limonadei și gustul autentic al berii nepasteurizate și microfiltrate la rece Albacher Premium, produsă cu patru tipuri de malț și hamei conform unei rețete germane originale. Cu un conținut scăzut de doar 2% alcool și un gust proaspăt, viguros și răcoritor, Albacher Radler este băutura de vară ideală, în pauzele de mișcare și destindere.

Albacher Radler iși are originea într-o rețetă bavareză veche de peste un secol: se spune că ideea acestui mix original este rezultatul ințiativei unui hangiu german care, aștepând cicliștii, a realizat că nu are suficientă bere pentru toți. Inspirat, și-a pus la lucru imaginația și talentul și a amestecat berea cu o limonadă proaspată de citrice. Noua rețetă a avut success rapid și a devenit populară în scurt timp. Astăzi rețeta germană Radler este adusă românilor de Albacher Radler.

Calitate recunoscută internațional


Produsul Albacher Premium 0,66l a primit distincția Gold Award în cadrul renumitei competiții internaționale World Selection 2016 2019 și 2022 organizată de Monde Selection Belgia.
Tehnologia germană de producţie şi îmbuteliere utilizată cumulează integral, pentru prima oară într-o singură fabrică, cele mai noi procese de producţie şi tehnologia cea mai avansată.

Producție și îmbuteliere. Cea mai modernă tehnologie pe plan mondial


Savoarea naturală autentică a berii Albacher este reținută integral în procesul de producție datorită metodelor ultramoderne de filtrare cu membrane și microfiltrare, care înlocuiesc procesul clasic de pasteurizare. Acestea păstrează neschimbate gustul şi aroma berii Albacher şi garantează simultan menținerea prospețimii acesteia pe durate îndelungate.

Întregul sistem de producție şi îmbuteliere este de fabricație germană, respectând cele mai înalte standarde de calitate şi beneficiind de inovații tehnologice de ultimă oră.

Acestea permit obținerea unei beri naturale autentice, pură, integrală din punct de vedere biologic, a cărei calitate premium este garantată atît de ingredientele naturale folosite cît şi de controlul purității culturilor de drojdii obținute în stația proprie.


Ingrediente naturale şi culturi de drojdii obținute în stația proprie - o bere de calitate premium, naturală, pură, integrală din punct de vedere biologic.

Rețeta unei beri de calitate

Apa: din izvoarele Munților Șureanu

Apa este una dintre materiile prime de bază pentru fabricarea berii, produs în compoziția căruia intră în medie în proporție de 88% şi a cărei calitate o influențează. Cele mai renumite şi mai tipice beri fabricate în lume îşi datorează caracteristicile îndeosebi calității apei din care sunt obținute.

Apa folosită în obținerea berii Albacher, este o apă cu o duritate mică, asemănătoarea celei folosite la fabricarea berilor din regiunea Pilzen, Cehia. Apa provine din sursă naturală, din izvoarele Munților Șureanu.

Pentru ca procesul de fabricație să beneficieze la maxim de proprietățile apei, aceasta este microfiltrată astfel încât să fie eliminate posibile urme de contaminanți biologici şi chimici, obținându-se astfel o apă perfectă pentru producția berii.

Malț: de la cei mai renumiți mălțari din Europa

Este principala materie primă utilizată la fabricarea berii Albacher. Malțul se obține în urma unui proces de germinare şi uscare din orz. Acesta se produce în malțării, iar pentru reţeta berii Albacher este selectat malțul blond de la cei mai renumiți malțari din țară şi din Europa.

Rolul malțului în fabricarea berii este esențial, deoarece în urma unui proces de brasaj se obține mustul de malț (mustul de bere, care prin fermentare, sub acțiunea drojdiei se transformă în principal în alcool şi bioxid de carbon. Tot malțul este cel care produce culoarea galbenă a berii, spuma savuroază şi gustul, plinătatea berii.

Hamei: aromă și gust desăvârșit

Hameiul este indispensabil fabricării berii, conferindu-i acesteia gustul amărui şi aroma specifică. Valoarea hameiului în procesul de fabricare a berii este dat îndeosebi de substanțele amare şi de uleiurile esențiale.

Planta de hamei aparține din punct de vedere botanic genului Humulus din familia Cannabiaceae şi mai precis speciei Humulus lupulus. Singura parte a plantei de hamei care se utilizează la fabricarea berii este conul de hamei care reprezintă inflorescența femelă. Conurile de hamei trebuie culese pe cît posibil la maturitate şi în decurs de zece zile după atingerea maturității tehnice.

Hameiul este folosit în rețeta berii Albacher în procesul de fierbere, după ce se obţine mustul de malț. În această fază, prin reţeta aleasă se obține gustul amar din hameiul de tip amar şi gustul floral, specific din hameiul de tip aromă. Acest hamei este un soi nobil şi funcție de varietatea folosită a creat în timp celebrele beri europene şi nu numai.

Hameiul are un rol esențial în a proteja berea de microorganisme, ajută la formarea spumei berii, iar studiile ştiinţifice au demonstrat şi efectul antioxidativ, benefic pentru o sănătate viguroasă.

Mălai: o bere ușoară, pe care o poți savura în orice moment

Mălaiul, folosit şi de berarii europeni şi americani, este folosit în procesul de fabricație ca cereală nemalţificată, care din punct de vedere tehnologic aduce un aport esenţial pentru obținerea unui caracter distinct berii.

Prelucrat împreună cu malțul contribuie la obținerea unor beri mai deschise, mai uşoare (light), îmbunătățeşte stabilitatea fizică a berii, precum şi aspectul, claritatea berii.

Spre deoasebire de Albacher Premium, sortimentul Albacher Winter, este fabricat integral din malț, după o rețetă germană, fiind o bere de sărbători, corpolentă, bogată în extract şi alcool.

Extra protecție. Hygienic Lid Cap


Folia de protecție din aluminiu Hygienic Lid Cap menține partea superioară a dozei curată. Astfel, ai garanția că întotdeauna savurezi berea ta în condiții de maximă siguranță și igienă.

Oxyproof. Garanția prospețimii


Sistemul barieră OxyProof – inovație tehnologică ce include atât capacul cât și materialul PET al ambalajului, împiedică simultan pierderea dioxidului de carbon și pătrunderea în interior a oxigenului, garantând prospețimea și savoarea berii Albacher.