Un strop de viață din Munții Călimani


Izvorând din inima munților Călimani – munți de natură vulcanică, apa minerală naturală carbogazificată Stânceni este una dintre puținele ape oligominerale natural cabogazoase, oferind o hidratare optimă și susținând buna funcționare a organismului.

Apa minerală naturală Stânceni este îmbuteliată într-o fabrică modernă, investiție greenfield realizată de Romaqua Group în anul 2006.

Izvoare de apă vie


Izvoarele Stânceni sunt situate în partea centrală a României, în Carpații Orientali, zona protejată Parcul Național Călimani.
Cu un conținut redus de săruri minerale, apa minerală naturală Stânceni are un caracter hipotonic, fiind rapid absorbită de celulele corpului uman și fiind filtrată cu ușurință de sistemul renal. Ca urmare a proprietăților sale diuretice, apa oligominerală carbogazoasă Stânceni contribuie la detoxifierea organismului și accelerarea funcțiilor metabolice, fiind o soluție de hidratare optimă atât pentru activități sportive cât și pentru consumul zilnic.

Calitate medaliată cu aur


Mineral Water Challenge – International Water Award

Juriul concursului „Mineral Water Challenge – International Mineral Water Awards”, ce a avut loc in Portugalia, în anul 2015, a acordat „Medalia de Aur” apei minerale naturale carbogazificate Stânceni. Cu un scor de 97 de puncte, din maximul de 100, apa minerală Stânceni a reușit să se plaseze în fruntea clasamentului, surclasând cele 175 de ape minerale înscrise.