Giusto – Pentru armonie în familie


Romaqua Group a pătruns pe piața băuturilor răcoritoare carbogazoase în luna mai a anului 2004. Gama de băuturi răcoritoare a fost lansată sub marca Giusto, acest produs îmbinând apa de munte din zona Busteni şi sucul de fructe. Avantajele evidente ale acestui produs se referă la calitate, varietate şi design.

Pe lângă aromele inovatoare cum ar fi Bitter Lemon green, Giusto prezintă şi arome speciale precum soc și lămâie, struguri sau limonadă, încercând să se adapteze cerinţelor consumatorilor, păstrând totuşi şi aromele produselor clasice, consacrate pe piaţa românească: portocale sau fructe tropicale.

Momente răcoritoare


Savoarea momentelor petrecute cu prietenii și familia

Băuturile răcoritoare Giusto te invită într-un univers savuros, un tărâm de încântare a simțurilor, plin de momente răcoritoare. Asociază Giusto cu momentele de bucurie, veselie şi distracție pe care le petreci împreună cu prietenii și familia!

O nouă cola? Vorbim după ce o încerci.


Un plus de energie pentru mai multă distracție

Noile produse lansate de Romaqua Group sunt o provocare atât pentru tineri cât și pentru adulți, neexcluzându-i nici pe cei atenți la forma fizică. Să ne bucurăm de energie cu Giusto Clasic Cola și de calorii reduse cu Giusto Cola Zero!