O bere pe cinste: dry-lager german autentic, nepasteurizat


Dorfer este o bere populară, de tip German dry-lager, deschisă la culoare, galben pai, cu o limpiditate cristalină, datorită microfiltrarii la rece.

Creată din cele mai bune soiuri de hamei și malț și fabricată într-un sistem de producție şi îmbuteliere german de ultimă generație, Dorfer este o bere realizată la cele mai înalte standarde de calitate, ce îşi păstrează savoarea naturală o perioada îndelungată.

O obținem printr-o fermentare avansată, ce determină și un conținut scăzut de zaharuri. Pentru gradul mediu de amăreală, folosim patru tipuri de hamei germane. Ingredientele exclusiv naturale, sunt fermentate conform unei rețete tradiționale, dând naștere caracterului unic şi distinct al berii Dorfer, gustului pur şi aromei naturale perfect echilibrate.

Un dry-lager cristalin, cu accent amărui


O bere populară, de tip German dry-lager, potrivită oricând pentru a fi savurată cu prietenii

Dorfer este o bere light, cu un extract original de 9,6°P și 4,9% alcool, puțin mai tare decât Albacher, ideală pentru consumatorii care preferă beri mai ușoare, dar cu un gust amărui mai pronunțat. Datorită maturării la temperaturi joase (sub 0°C), dioxidul de carbon este bogat și persistent, iar berea își menține prospețimea şi perlajul un timp îndelungat şi după deschidere.

Inovații tehnologice și ingrediente naturale pentru o bere de calitate premium


Rețetă tradițională, ingrediente naturale și inovații tehnologice pentru o bere răcoritoare cu gust deplin, nepasteurizat.

Sistemul inovativ de producție și îmbuteliere de înaltă calitate germană permite obținerea unei beri autentice, de calitate premium, pură, integrală din punct de vedere biologic. Metodele ultramoderne de filtrare cu membrane şi sterilizare la rece elimină complet procesul distructiv de pasteurizare, păstrând în schimb integral gustul şi aroma autentică a berii Dorfer. Totodată, garantează menținerea prospețimii acesteia pe durate îndelungate.

Extra protecție. Hygienic Lid Cap


Folia de protecție din aluminiu Hygienic Lid Cap menține partea superioară a dozei curată. Astfel, ai garanția că întotdeauna savurezi berea ta în condiții de maximă siguranță și igienă.

Oxyproof. Garanția prospețimii


Sistemul barieră OxyProof – inovație tehnologică ce include atât capacul cât și materialul PET al ambalajului, împiedică simultan pierderea dioxidului de carbon și pătrunderea în interior a oxigenului, garantând prospețimea și savoarea berii Dorfer.