Romaqua Group garantează că asupra apei oligominerale naturale Aquatique nu a existat niciodată nicio suspiciune privind calitatea ireproșabilă a acesteia

Ieri, 8 aprilie 2019, a apărut un articol pe site-ul capital.ro care conținea inițial informații eronate despre Aquatique, articol care nu respectă regula primordială a jurnalismului,  aceea de a se asigura că se informează corect opinia publică. Instituția media care a publicat astfel de informații false, a dezmințit știrea plină de erori venind ulterior cu următoarea precizare: ”Capital a verificat conformitatea apei Aquatique, care nu s-a mai găsit pe piață în ultimele două luni. Din analizele prezentate, am aflat că aceasta nu a avut și nu are nici acum niciun fel de problemă care să pună în pericol sănătatea consumatorului. Dimpotrivă. Motivele pentru care a dispărut de pe piață au fost de natură tehnică (o defecțiune a unor piese la linia de îmbuteliere), urmând ca la sfârșitul lunii aprilie să fie distribuită în magazine.”

Aquatique este un brand construit de peste 12 ani cu mare grijă pentru consumatori, și care în tot acest timp a dovedit o calitate ireproșabilă, mai mult, fiind premiată în nenumărate rânduri în urma unor studii atât în rândul consumatorilor, cât și în cel al specialiștilor. Romaqua Group a investit până acum 20 de milioane de euro tocmai pentru a se asigura că proprietățile Aquatique rămân intacte, și că românii au în sticlă o apă desăvârșită. În plus, vor fi efectuate investiții suplimentare pentru a mări capacitatea de producție, și a putea face față cererii ridicate. Valorile brandului sunt aceleași și nu pot fi clătinate de interese meschine!